Hvem er vi

Hvad går VeganerUdfordringen ud på?

VeganerUdfordringen udfordrer folk til at prøve at spise vegansk mad i 22 dage. Målet er at gøre prøveperioden så let som muligt. Udfordringen fokuserer på lækker mad og opskrifter. VeganerUdfordringen startede i 2017 og har tiltrukket over 60.000 deltagere gennem årene.

VeganerUdfordringen starter den 1. i hver måned, og man må være med så mange gange, man vil. I løbet af udfordringen sender vi mails cirka hver anden dag med information og inspiration, og i facebookgruppen slår vi en daglig udfordring op, som har til formål at lære deltagerne om forskellige dele af det veganske køkken. Derudover har vi madplaner med lækre opskrifter, som man kan vælge at følge eller lade sig inspirere af. Man kan få en personlig mentor, som man kan få hjælp og vejledning af. Man aftaler selv, om man vil skrive sammen, tale i telefon eller mødes. Man kan også benytte sig af gruppen, hvor der hele tiden er mentorer klar til at svare på ens spørgsmål, og man kan sparre med de andre deltagere. Vi har også en diætist tilknyttet, som står for ernæringsinformation i udfordringen.

Må jeg være med i VeganerUdfordringen, hvis jeg ikke har tænkt mig at spise helt vegansk?

Alle er velkomne til at være med, uanset om man følger udfordringen 100 % eller deltager for inspiration til flere kødfri måltider.

Kan jeg være med uden Facebook?

Du kan godt tage VeganerUdfordringen uden at være på facebook, da vi sender mails ud cirka hver anden dag med information og inspiration. Du har også mulighed for at få en personlig mentor, som du kan skrive med på mail eller sms. Men det vil nok være en sjovere oplevelse for dig at være med, hvis du også deltager i VeganerUdfordringens facebookgruppe, da det er muligt at være i kontakt med andre deltagere og mentorer. Der bliver udvekslet mange gode spørgsmål og svar, og der er en god fællesskabsfølelse i gruppen.

Er deltagelse gratis?

Deltagelse i VeganerUdfordringen er 100 % gratis og uforpligtende.

Hvorfor deltager folk i VeganerUdfordringen?

Folk deltager af mange forskellige grunde, og alle er velkomne uanset motivation. I forbindelse med vores seneste statistik fandt vi at 40 % tager VeganerUdfordringen for deres sundheds skyld, 25 % på grund af klima og miljø, 24 % fordi de er nysgerrige, og 11 % gør det af hensyn til dyr.

Hvem arrangerer VeganerUdfordringen?

VeganerUdfordringen er en kampagne, der ledes af ungdomsforeningen Dyrenes Alliance. Det er en non-profit-forening, og de fleste af foreningens medlemmer er frivillige. Hvis du gerne vil vide mere om Dyrenes Alliance, kan du læse mere her: https://dyrenesalliance.dk/

 


info@veganerudfordringen.dk

HVEM ER VI